Hirdetés

Absolver - kiegyensúlyozottabb lett a harc

|

Új frissítést kapott a Sloclap különleges játéka, aminek köszönhetően kicsit egyszerűbb lett egymás péppé verése.

Hirdetés

Nem egyszerű a harcművészek dolga az Absolverben, ugyanis igencsak bonyolult a különféle mozdulatok elsajátítása. Ám PC-re már megérkezett, és hamarosan PS4-re is befut a patch, ami elég fontos változásokat hoz a játékba.

Hirdetés

Az 1.13-as patch megérkeztével először is részletesebb lett egy kicsit a kezelőfelület, így könnyebben átlátható, hogy az egyes mozdulatok milyen tulajdonságokkal rendelkeznek. Emellett a harci stílusokhoz kapcsolódó bónuszok is megváltoztak, használhatóbbak lettek a fegyverek, és a legtöbb támadáson is alakítottak egy kicsit a Sloclap fejlesztői, hogy kiegyensúlyozottabbak legyenek a küzdelmek.

A hivatalos oldalon megtaláljátok az összes részletet.

Ti játszotok még az Absolverrel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)