Hirdetés

Absolver - verekedős szerepjátékot készítenek egykori Watch Dogs-fejlesztők

|

A Ubisoftból kivált néhány fejlesztő saját stúdiót alapított, első játékuk pedig egy olyan online RPG lesz, amiben nincsenek lőfegyverek, csak verekedéssel dönthetjük el a csatákat.

Hirdetés

Kíváncsiak vagyunk, hányan kapnak majd rá az Absolverre. Kevesen próbálkoztak hasonlóval, mint amit a Sloclap srácai kitaláltak, és közülük is csak kevesen tudtak sikert elérni. 

Az egykori Ubisoft-dolgozókból összeállt csapat első játéka egy online szerepjáték, viszont nem nevezik MMO-nak. A játékosok harcosok egy elit csoportjához csatlakoznak, akiknek feladata, hogy fenntartsák a békét a világban. Szabadon járkálhatunk, hogy új harci stílusokat, támadásokat tanuljunk, erőket és fegyvereket szerezzünk, és összecsaphatunk másokkal. PvE módban másokkal szövetkezve, a gép által irányított ellenfelekkel harcolunk, PvP arénákban pedig más játékosok ellen. Érdekesség, hogy nincsenek lőfegyverek, mert a csapat tagjai úgy gondolják, a világ is sokkal jobb lenne ezek nélkül, hiszen akkor koncentrálhatunk csak a kardozásra, meg arra, hogyan lehet egy embert egy ütéssel megölni. A hivatalos bemutatóra az E3 alatt kerül majd sor, az első videót addig is fent láthatjátok. 

A játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik majd meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)