Hirdetés

Absolver tesztek - kinyílt a pofonzsák?

|

Megjelent a Sloclap érdekes akciójátéka, ami egyben azt is jelenti, hogy a nemzetközi sajtó is kiadta az Absolver tesztjeit.

Hirdetés

Kacit az E3-on - illetve annak tőszomszédságában - hamar magával rántotta az Absolver összetettsége, de akkor csak egy rövid demóra volt lehetőség. Azóta megjelent a teljes játék, ami azt is jelenti egyben, hogy befutottak a nemzetközi sajtó értékelései.

Hirdetés

A pontszámot is adó oldalak értékelései alapján úgy tűnik, hogy nem az Absolver lesz az idei év sikercíme, de egyáltalán nincs szó bukásról sem, a Metacriticen a cikk írásának idején 78 ponton áll a játék. A kritikusok közül szinte mindenki elismerte a játék egyedi erősségeit, viszont többen felrótták neki, hogy a jól kivitelezett részekből nem áll össze egy koherens egész. Negatívumként emelte ki még néhány cikkíró, hogy a játék bizony piszok nehéz tud lenni, és ez sokak kedvét elveheti. Mindezt pontszámokban így fejezték ki az Absolver kritikusai:

Destructoid - 7,5/10
Game Informer - 6,75/10
GameSpot - 8/10
GamesRadar+ - 4,5/5
IGN - 7,6/10
PCGamesN - 8/10
Polygon - 8,5/10

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)