Hirdetés

Abyss Odyssey - megjelent a Zeno Clash fejlesztőinek új játéka

|

A chilei játékipar fellegvárából érkezik az egyedik akció-platformer.

Hirdetés

Mától világszerte elérhető Steamen az ACE Team vadonatúj alkotása, de rövidesen a PSN és az Xbox Live felhasználói is igénybe veheti bankkártyáikat. Utóbbi platformokon a megjelenést követően 30 (PS+ tagoknak) és 33 százalék kedvezménnyel igyekszik kedvet csinálni a vásárláshoz a játékot kiadó Atlus, míg Steamen már most.

Az Abyss Odyssey különlegessége, hogy mind az art nouveau stílusirányzat, valamint a chilei folklór jellegzetességeit magán hordozó pályái procedurálisan generáltak. Változatos ellenfelekkel benépesített régiókon verekedjük át magunkat, mígnem eljutunk az Abyss mélyére, ahol egy gonosz szellemidéző vár arra, hogy letöröljük az ördögi vigyort a képéről.

Olyan érdekességekkel dobja fel az ugrálós, csapdákat kikerülős, időnként párharcokkal megszakított játékmenetet a chilei gárda, mint hogy a legyőzött ellenfelek alakját magunkra öltve képességeiket is felhasználhatjuk majd boldogulásunk érdekében. A halál sem jelent egyébként problémát, hiszen a megszerzett tapasztalati pontokat megkapja az újonnan indított karakterünk. Minél magasabb szintűek vagyunk, annál hatalmasabb szörnyek lelkét kaparinthatjuk meg, jobb lootot és több kincset találunk.

Végül, de nem utolsósorban meg kell még említenem, hogy a szellemidéző legyőzése révén minimális közösségi élményt sikerült a játékba csempészni. A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy a boss álarca a játékosoktól elszenvedett vereségek hatására lassan darabjaira hullik, hogy új képességek birtokában szülessen újjá. Ezáltal pedig ismét okot adjon a végigjátszásra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)