Hirdetés

Assassin’s Creed III Remastered - traileren a játék, megvan a megjelenési dátum

|

Egy mutatós összehasonlító videó is érkezett, amiben láthatjuk, hogyan újul meg Connor története.

Hirdetés

Márciusban már nyüstölhetjük az Assassin's Creed III újrapofozott kiadását, ami kifejezetten jól fest.

Hirdetés

Az Assassin's Creed 3 Remaster az Assassin's Creed Odyssey Season Pass tulajok számára ingyenesen elérhető, de külön is megvásárolható PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Limitált, fémdobozos Signature Edition kiadás formájában viszont kizárólag Xbox One-ra és PlayStation 4-re lesz kapható a játék, ebből a verzióból ráadásul csak 4000 darab készül, szóval nem árt sietni, ha erre akartok esetleg lecsapni. 

Egy friss összehasonlító videó segít eldönteni, hogy érdemes-e beruházni a játékra:

A Remaster természetesen 4K- és HDR-támogatással érkezik, továbbá egy új grafikus motor, magasabb felbontású textúrák és egyéb grafikai fejlesztések fogják magasabb szintre emelni a korábban megismert élményt.

Az Assassin's Creed III Remastered kiadása március 29-én válik elérhetővé, minden DLC-jével és a Liberation melléktörténet felújított verziójával együtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)