Hirdetés

Ha várod az Ace Combat 7: Skies Unknownt, ez a két kép tetszeni fog

|

Igaz a történetről vagy a játékmenetről nem árulnak el sokat az Ace Combat 7: Skies Unknown új képei, de a vadászgépek még mindig nagyon jól néznek ki.

Hirdetés

Egy ideje nem láttuk az Ace Combat 7: Skies Unknownt, a vadászrepülős széria legújabb részének megjelenési dátuma pedig azóta sem derült ki. A készítők ezt a nem kicsit fontos infót még most sem árulták el, de azért egy kis emlékeztetőt adtak róla, hogy érkezik a folytatás.

Hirdetés

Két látványos új képet osztottak meg, amik közül az egyiken egy SU-30-as látható a nyugvó (vagy kelő, igazából ez nem derült ki) nap előtt, egy másikon pedig egy F-15-öst, egy F-16-ost és az előtérben egy F-22-est ábrázoltak úgy a készítők, mintha egy éjszakai, hosszú expozíciós idővel lőtt képen lennének. Előbbi mobilháttérnek alkalmas, utóbbi meg desktopra, ha bármelyikre rányomtok, megnyílik nagyobban. Ezekről nem sok derül ki azon kívül, hogy az Ace Combat 7: Skies Unknown elég jól fog kinézni, úgyhogy aki több infóra vágyik a játékkal kapcsolatban, annak a korábbi játékmenet-videókat, vagy Paca gamescomos előzetesét javasoljuk.

Az Ace Combat valamikor 2018-ban jelenik majd meg Xbox One-ra, PC-re, PlayStation 4-re pedig VR-támogatással.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)