Hirdetés

Az Ace Combat 7 kutyájából lett az év első nagy gaming mémje

|

A fejlesztők úgy gondolták, hogy jó ötlet a kutya modelljén spórolni, így az egyik átvezetőbe csak bevágtak egy mozdulatlan JPEG kutyát. Mondanunk sem kell, hogy milyen jól sült el.

Hirdetés

Az Ace Combat 7: Skies Unknown fejlesztői talán okosabban is megoldhatták volna ezt a dolgot, de akárhogy is, mi jót nevettünk a statikus kutyából született mémeken.

Hirdetés

A lényeg, hogy a játék nagyjából harmadánál van egy átvezető videó, amiben egy csapatnyi karakter lábánál ott ücsörög egy nagyon jó fiú. A kutyust a fajtájának megfelelő hangeffektek vezetik fel, de amikor a bundás házőrző ténylegesen meg is jelenik a képernyőn, akkor csak egy mozdulatlan képet látunk. Merthogy ez a kutya amúgy csak egy kép. A legnagyobb poén, hogy az átvezető egyik jelenetében egy teljesen másik kutya képe van, mint az azután következő jelenetben.

(Kutya #1: 21:41, Kutya#2: 21:46)

Mint minden ilyesmire, természetesen erre is azonnal ráugrott az internet.

Yo, buddy. Still a good boy? from r/acecombat

We all know who the main antagonist is don’t we from r/acecombat

A poénba még a Bandai Namco is beszállt.

Nyilván az év legnagyobb mémjével is összehozták a kutyát.

Mindeközben egy petíció is elindult az Ace Combat 7 redditen, hogy a logóját cseréljék le erre a kutyára.

Mi teljes szívvel támogatjuk a fenti ötletet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)