Hirdetés

Ace Combat 7: Skies Unknown - pörgős és hangulatos lett a launch trailer

|

A várhatóan a megjelenés előtti utolsó videó megalapoz a pénteken érkező játéknak.

Hirdetés

Az év első nagy nevű multiplatform játéka, az Ace Combat 7: Skies Unknown január 18-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, majd február 1-jén PC-re.

Hirdetés

Napokra vagyunk attól, hogy belevethessük magunkat a eruseaiak és az oseaiak háborújába, amiből darabokban már láttunk néhány részletet, de szokás egy launch trailerrel lezárni a megjelenés előtti marketinget. A videó egész jól megmutatja, milyen érdekes és változatos lesz a játék, illetve milyen hatása lehet annak, ha hosszabb ideig tartózkodunk egy felhőben.

Egyúttal az Ace Combat 7 lehet az első igazán jó VR-os, repülős játék, ami nem az űrben játszódik. Kíváncsian várjuk, mit kínál a különálló, PS4-exkluzív VR mód.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)