Hirdetés

Ace Combat 7: Skies Unknown tesztek - berepültek az első értékelések

|

Eddig hasonlóan teljesít, mint a 2007-es hatodik rész.

Hirdetés

Ma megérkezett az Ace Combat 7: Skies Unknown, a játék megjelenésével párhuzamosan pedig természetesen befutottak a legelső teszteredmények is, amelyek alapján nem kell csalódniuk a sorozat rajongóinak. 

Hirdetés

Bár a pontszámok nem szakították át a plafont, azért az teljesen egyértelmű, hogy alapvetően egy szórakoztató címről van szó. PlayStation 4-en jelenleg 23 értékelés után 81 ponton áll az Ace Combat 7 Metascore-ja, Xbox One-on pedig most épp 79-en tanyázik ez a mutató. A nagyobb oldalak pontszámai a következőképp alakultak: 

GameSpot - 8/10
IGN US - 7/10
PC Gamer 75/100
Gameinformer - 8/10
DualShockers - 7,5/10

Az Ace Combat 7: Skies Unknown a mai napon jelent PlayStation 4 és Xbox One konzolokra, PC-re február elsején érkezik.. Ti tervezitek, hogy tesztek vele egy próbát? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)