Hirdetés

Ace Combat 7 - új trailert hozott a Golden Joystick Awards

|

Nem csak a díjátadó nyerteseit hirdették ki, de a Bandai Namco új kedvcsinálót mutatott az Ace Combat széria következő részéből.

Hirdetés

Nagy port kavart, hogy mely játék érdemelte ki az év legjobbja címet a Golden Joystick Awards 2018-on, de nem csupán ezért volt érdekes a minden évben megrendezésre kerülő díjátadó. Itt mutatták be az Ace Combat 7: Skies Unknown legújabb trailerét is. 

Hirdetés

A Bandai Namco által bemutatott előzetes ugyan tartalmaz már látott jeleneteket, viszont vadonatúj gameplay felvételeket is, így aki kicsit is érdeklődik az Ace Combat sorozat folytatása iránt, annak érdemes kattintania. 

Az Ace Combat 7: Skies Unknown 2019. január 18-án jön PS4-re és Xbox One-ra, majd február elsején PC-re is befut. Van hozzá Season Pass és gyűjtői kiadás is, utóbbi nyilván tartalmaz repülőt is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)