Hirdetés

Ace Combat: Assault Horizon - 2013 elején PC-re is!

|

A Namco Bandai meglepő bejelentése alapján az Ace Combat: Assault Horizon nem csak konzolokon, de hamarosan PC-n is az egekbe emelkedhet.

Hirdetés

RG kolléga nyári tesztjéből kiderült, hogy az Ace Combat: Assault Horizon igen szép pontszámmal dicsekedő árkád repülős cím volt, ami a sajnálatos módon eleddig csak PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokon szárnyalt, ám a Namco váratlan bejelentése alapján hamarosan személyi számítógépeken is repkedhetünk kedvünkre.

A konzolos változatok 2011. október 14-én zuhantak alá Európa országaiban, így szinte érthetetlen, hogy a Namco milyen gondolattól vezérelve adja ki a matériát PC-re várhatóan 2013 elején, de nem panaszkodunk holmi logikára hivatkozva, csupán örvendezünk a hírnek. Ellenben engedjétek meg, hogy óvón féltsem a Namco szimulátorát, hiszen a  jövő elején, a next-gen konzolok árnyékában és a 2013-as brutális felhozatal mellett vajon hogyan fog tudni érvényesülni az akkor már másfél éves produktum? Reméljük a legjobbakat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)