Hirdetés

Ace Combat: Assault Horizon - erős négyes

|

Az Ace Combat széria legújabb részének első értékelései szerint nem lesz ez rossz játék.

Hirdetés

A jövő héten megjelenő októberi GameStarban olvashatjátok tesztünket a játékról, addig pedig a külföldi értékelések alapján döntsétek el, hogy beruháztok-e a légiszimulátorra.

Mától lehet megvásárolni az Ace Combat: Assault Horizont az Egyesült Államokban, 14-én pedig hozzánk is eljut az ígéretes vadászrepülő- és helikopterszimulátor. A demó alapján sokan húzták a szájukat, hogy a játék nem hű a korábbi epizódokhoz, hogy sokkal árkád-jellegűbb lett, de az újságírók 7-8 (ötös skálán 3-4) pont körüli értékeléseket adtak rá. Alább láthatóak a pontok, nagyjából egy hét múlva pedig azt is megtudhatjátok, mi mit gondolunk róla.

- Eurogamer - 8
- Videogamer - 8
- NowGamer - 8
- CVG - 8.7
- The Telegraph - 3.5/5
- Digital Spy - 3/5
- Strategy Informer - 7.5
- The Metro - 7
- Joystiq - 4.5/5
- Everyeye.it - 7.5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)