Hirdetés

Ace Combat: Assault Horizon - multiplayer trailer (konzolos ám!)

|

Elég sok képet, információt, és videót láthattunk már eddig, most itt egy többjátékos élvezeteket bemutató filmecske.

Hirdetés

A Namco Bandai fejlesztése alatt álló Ace Combat: Assault Horizon-nak nem lehet felróni, hogy túl nagy lenne a csend körülötte, mert hol ilyen, hol olyan módon, de mindig hallani róla. Egyik nap screenshot-ömlenyek, másik nap egy új trailer, harmadnap gépkönyvek, szóval tolják a játékot keményen.

Olyannyira, hogy még azokat is kezdi meggyőzni, akik egyébként nincsenek elragadtatva az ilyesfajta arcade jellegű szárnyalásoktól (nem akarok ujjal mutogatni a tükörképemre). A mostani Ace Combat: Assault Horizon videóban a többjátékos lehetőségekbe nyerhetünk bepillantást, mely hasonló az egyjátékos kampányhoz, tehát minden sípol, fütyül, bibippel, és felrobban. Íme: 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)