Hirdetés

Ace Combat: Assault Horizon - PC-s képek a frontról

|

Hamarosan érkezik a Namco játékának PC-s kiadása, ami sokat fejlődött a tavalyelőtti konzolos megjelenés óta.

Hirdetés

Tavaly novemberben jelentette be a Namco Bandai, hogy az Xbox 360-on és PlayStation 3-on igen szép értékeléseket kapott Ace Combat: Assault Horizon PC-s megjelenésére 2013 elején számíthatunk.

A játékosok egyelőre nem bíznak abban, hogy a játék PC-n is sikeres lehet, ennek elsőszámú oka pedig a Games for Windows Live szolgáltatás alkalmazása. Ha elvonatkoztatunk ettől és végighaladunk az alábbi képeken, biztosak lehetünk abban, hogy az Ace Combat: Assault Horizon PC-s kiadásának grafikáján igen sokat fejlesztettek. Hogy a végleges verzió mennyire felel meg a számítógépet előnyben részesítők ízléseinek, az leghamarabb január huszonötödikén derülhet ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)