Hirdetés

Ace Combat: Assault Horizon screenshot zuhatag

|

A Namco Bandai légi céllövöldéjéből érkeztek a galériában látható screenshotok.

Hirdetés

Korábban már láthattatok egy egész hosszú játékmenet videót az Ace Combat: Assault Horizonból, amiben volt mindenféle csudaság a bibippeléstől kezdve a rakétákon át folyamatos robbanásokig, és remegő kameráig. Az már tudható, hogy repülhető gépekből és helikopterekből nem lesz hiány, külön kalaplengetéssel üdvözöljük a visszavonult F-14 Tomcateket, és az oroszok rettegett bodybuilder szitakötőjét, a Mi-24-et. A többi képet a galériában találjátok.

Bár nem lehetnek kétségeink afelől, hogy az Ace Combat: Assault Horizon nem szimulátoros babérokra hajt, az akció garantáltnak tűnik. Így nyilatkoztatok Ti a legutóbb:

"*habzószájjal*: kellkellkellekllekllekleklleklekeklleelkel (hörr, kipurcan)"- aku11

"Tetvesen unalmasnak néz ki egyébként, nem értem, hogy gondolhatja bárki, hogy ez így ebben a formában jó lesz"- 2sd

"Hát ennek az igazi légi harchoz és a repüléshez semmi köze nincs. Szigorúan 15 év alatt. A légi harcot már rég nem így vívják. Ez tényleg olyan, mint a régi felülnézetes repülős-űrhajós shooterek, ahol mentél és jöttek szembe az ellenségek." - Rokalesocipo

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)