Hirdetés

Ace Combat: Assault Horizons - The Shark trailer

|

Sok nyugati polgár szemében még mindig misztikusak az orosz repülőgépek.

Hirdetés

Talán azért is, mert nem annyira rosszak, mint ahogy sokan gondolják, bár kétségtelen, hogy a csúcstechnológia nem keleten van.

Ennek ellenére úgy gondolom, hgoy egy-egy igazi Top Gun pilóta is izzadósra venné a figurát, ha megtudná, hogy egy vadiúj, ultramodern Sukhoi jön a nyomában - igaz ez akkor is, ha az a pilóta egy nem kevésbé korszerű Rafale ülésében ül. Ezúttal a Sukhoit egy Markov nevezetű nemzetközileg ismert és elismert pilóta vezeti - becenevén a Cápa - akivel meggyűlik a jófiúk baja... Lássuk a Sukhoi és a Rafale égi kergetőzését - hiszen mára a MiG márkanév elfakult, a Sukhoi pedig egyre híresebb kezd lenni...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)