Hirdetés

Achievementek kerülhetnek a Minecraftba

|

A játék készítője fontolgatja, hogy elérhető célokat tegyen elérhetővé.

Hirdetés

Az achievementek virágkorukat élik manapság, hiszen szinte minden második játék igyekszik minket a végigjátszás után visszacsábítani még egy körre.

Ugyan a Minecraft megunhatatlan, és szinte tökéletes, Markus Persson, a játék készítője gondolkodik azon, hogy achievementekkel lássa el játékát. "Igen, kedvelem az achievementeket. Tudom, hogy a legtöbb ember nem, de én igen," - mondta. "Felmerült egy ötlet, miszerint az achievementek amolyan játékbeli küldetésszerűen jelennének meg. Egy 'fán' láthatnánk az első achievementet, majd ha azt elértük, megnyílnának a következők, és így tovább lefelé, amíg végül el nem fogynak." "Az első így lehet annyi, hogy egy fát kell kivágni, vagy megölni egy csirkét, és ebből további feladatok következnének. Remélhetőleg ez bátorítja az embereket, hogy új területeket is bejárjanak." A Minecraft jelenleg 1.4 millió eladott példánynál jár, és idén érkezik iOS, valamint Android készülékekre is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)