Hirdetés

Achron - az időutazásos RTS demoja tölthető

|

Íme, egy igazi újdonság - az indie fejlesztésű Achronban szabadon utazgathatunk az időben, hogy megvívjuk valós idejű csatáinkat.

Hirdetés

Egy csatában kevesen vagyunk, Sebaj, az időklónozás segít, előreküldjük önmagunkat fél perccel és máris duplaannyian leszünk. Hogy ez paradoxon? Az Achron sztorijából minden kiderül, mi miért van így.

A hazardous Software játéka igazi indie gyöngyszem - mivel teljesen szabadon formálható idővel zajlik, így más stratégiai játékokban eddig nem ismert taktikákkal és stratégiákkal várhatjuk az ellent - megtudhatjuk, merre fognak 5 perc múlva támadni és megfelelően elmenekülhetünk. Vagy odacsoportosíthatunk. A lehetőségek végtelenek, csak a mi fantáziánkra van bízva mit teszünk a csapatainkkal az időben. 

Az Achron demója a hivatalos weboldalról tölthető le:

Achron demo

Achron demo torrent

S íme egy trailer:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)