Hirdetés

Az Activisionnek még sok dolga lesz a cross-play beépítésével

|

Egyáltalán nem zárkóznak el persze a manapság felkapott eszmétől, de ez nem fog csettintésre működni.

Hirdetés

Az Activision Blizzard szerint bizony van értéke a cross-play támogatásnak. Ezt ők a Hearthstone esetében már megtapasztalták, de a többi játékukba még idő lesz beépíteni.

Hirdetés

A Sony lebontotta a falakat, jöhet a PS4-PC-Xbox One összeborulás. Ez a lépés megváltoztathatja az ipart, de itt is kis lépésekkel fog kezdődni a fejlődés. Az Activision elmondta, hogy ők ugyan nyitottak a cross-playre, de egyelőre nem megoldható náluk.

"Még sok munka vár mindkét oldalra (fejlesztői és platform oldalon is) ahhoz, hogy a beépítés lehetőségét megfontolhassuk a saját játékaink esetében. Figyelni fogjuk a jövőbeli teszteket és megvizsgáljuk a funkció hatását a játékosainkra és a játékainkra egyaránt."

Nem egy olyan dologról van szó, amit minden megfontolás nélkül csak úgy rá lehet csapni a játékokra. A Fortnite esetében is szükség volt olyan megoldásokra, hogy a billentyűzet/egér kombót használókat rakják egy meccsbe, mivel már konzolokon is használhatóak ezek a perifériák.

Számtalan megoldandó probléma vár az Activisionre, de az már jó jel, hogy beszélnek róla. Talán egy nap együtt nyomhatjuk a Destiny 2-t a PS4-es haverokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)