Hirdetés

Lekerülnek az Activision Blizzard játékok a GeForce Now kínálatából

|

Még csak pár napja indult el az NVIDIA felhőalapú szolgáltatása, de Bobby Kotickék máris otthagyják a platformot.

Hirdetés

Nem csak a filmek terén élesedik a verseny a streaming platformok térnyerésével, hiszen a Stadia ráirányította a játékosok figyelmét is a technológiára. Noha a Google nem tudta beváltani nagyra törő ígéreteit, egyre többen reménykednek abban, hogy egy milliós gép összerakás nélkül is játszatnak a legújabb címekkel a streamingnek köszönhetően. A pár napja elindított GeForce Now nyújtja ilyen téren a legstabilabb szolgáltatást, de akik az Activision Blizzard játékait pörgették volna benne, azoknak van egy rossz hírünk. 

Hirdetés

Meglehetősen furcsa lépés, hogy a cég ütős címei induláskor benne voltak a GeForce Now felhozatalában, azonban közel egy hét leforgása alatt Bobby Kotickék mégis úgy döntenek, hogy inkább leveszik a kínálatból a játékaikat. Ennek köszönhetően már nem elérhető többek között a Call of Duty: Modern Warfare, Overwatch és Diablo 3 sem. Az NVIDIA egyik képviselője így nyilatkozott a történtekről:

"A saját kérésükre, az Activision Blizzard játékait eltávolítjuk a szolgáltatásból. Ez egy sajnálatos lépés, de reménykedünk hogy a jövőben dolgozhatunk az Activision Blizzarddal azon, hogy a címeiket újra elérhetővé tegyük."

A szolgáltatás keretében jelenleg nagyjából 1500 játékot találhattok meg, és az NVIDIA elmondása szerint egyre több stúdió keresi meg őket, hogy felkerülhessenek az alkotásaik a platformra. Ha egy kicsit bővebben ismerkednétek a GeForce Now-val, akkor ebben a cikkben olvashatjátok a PC World-ös kollégák tapasztalatait, de akár magatok is kipróbálhatjátok, hiszen napi egy órán keresztül ingyenesen nyüstölhetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)