Hirdetés

Most már tényleg hamarosan bemutatkozik az új Call of Duty

|

Már eddig is minden jel arra utalt, hogy a nyakunkon van a következő Call of Duty, de az Activision most hivatalosan is megerősítette, hogy hamarosan elérkezik a nagy leleplezés.

Hirdetés

Ha tartjuk magunkat az éves Call of Duty megjelenések megszokott forgatókönyvéhez, akkor bizony az elkövetkező 1-2 hónapban mindenképpen elő kell kerülnie a legújabb epizódnak, már csak azért is, mert egyre többen gondolják úgy, hogy a franchise sikerszériáját beindító Modern Warfare-sorozat folytatásáról van szó.

Az sem elvetendő, hogy a közelmúltban több sportoló is becsatlakozott egy Instagramos reklámkampányba, amelyben az új epizód kipróbálásával dicsekedtek és értelemszerűen a nagy bejelentésre volt hivatott felkészíteni a közönséget.

Az Activision nemrég egy konferenciahívás keretében hivatalosan is megerősítette, hogy hamarosan be fogják jelenteni a következő Call of Duty játékot, ráadásul azt is elárulta, hogy ez még az idei év második negyedévében meg fog történni.

Ez azt jelenti, hogy június 30-ig mindenképpen be kell mutatniuk valamit, tehát az elkövetkező két hónapban bizonyosan lehull a lepel. Persze a játékról semmit sem árultak el a befektetőknek, de az eddigi pletykák szerint egy hagyományosabb epizódról lesz szó, amiben ismét nagy szerepet kap az egyjátékos kampány és a kooperatív mód.

Ti mit gondoltok? Mit vártok a sorozat következő részétől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)