Hirdetés

Call of Duty Championship - a millió dolláros Black Ops 2 verseny

|

Fanatikusabbak élőben is végigkövethetik a jeles eseményt, melynek összdíjazása 1 millió dollár. Mennyi?!

Hirdetés

Jelenleg is zajlik a Call of Duty Championship, az 1 millió dolláros összdíjazású eSport esemény, ami Hollywood-ban került megrendezésre.

Összesen 32 csapat küzd egymással a világ minden tájáról a Call of Duty: Black Ops 2 konzolos, egészen pontosan Xbox 360-as változatában. Eric Hirshberg, az Activision ügyvezető igazgatója szerint a CoD Bajnokság nem csak egy verseny a sok közül, hanem a játék ünneplése és a legjobb, legtehetségesebb játékosok elismerése is.

A 32 osztagból az első nyolc helyezettet díjazzák majd, a győztes csapat összesen 400 ezer dollárral (~ 92 millió Ft) gazdagodhat (a miheztartás végett: a nyolcadik 25 ezret kap). Akiknek kedvük van hozzá, élőben követhetik nyomon a digitális hadakozás minden egyes percét (például itt), de amit mindenképp tudni érdemes, hogy a döntőre már holnap sor kerül. Nekem valahogy sosem feküdt a kontroller-FPS kombó, inkább megmaradtam az egér-billentyűzet alapoknál, pedig próbálkoztam becsülettel. Nektek mennyi idő kellett, amíg átszoktatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)