Hirdetés

Korlátozott ideig elérhető új játékmód érkezhet a Call of Duty: Warzone-hoz

|

Más battle royale játékokban már bevett gyakorlatnak számítanak az ideiglenesen elérhető játékmódok, hamarosan pedig a Call of Duty: Warzone is követheti ezt a trendet.

Hirdetés

Március 10-én megjelent a Call of Duty: Warzone, ami elképesztő sikert aratott a játékosok körében, így semmi meglepő nincs abban, hogy az Infinity Ward csapata máris készíti az utánpótlás tartalmakat, viszont néhány ügyes adathalásznak köszönhetően már talán azt is tudjuk, hogy mi lesz az első ilyen újdonság.

Hirdetés

A ModernWarzone nevű rajongói Twitter-oldal szerint ugyanis a játék legutóbbi frissítésébe bekerült néhány fájl, ami egy bizonyos "High Action BR" nevű játékmódra tesz utalásokat. Egy rövid leírás is megtalálható az adatok között, amely szerint a játékmód a hagyományos Warzone élményt kínálja, de több pénzzel, több Legendary ládával és több killstreak droppal megfűszerezve.

Nyilván ezek az információk semmit nem árulnak el arról, hogy ez a játékmód mikor is fog bekerülni a játékba, és valójában az sem lenne meglepő, ha esetleg nem valósulna meg a dolog, hiszen a játékfejlesztés világában gyorsan változhatnak a tervek és a körülmények.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Milyen új játékmóddal lehetne szerintetek feldobni a Warzone-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)