Hirdetés

Activision folytatások

|

A minap számolt be az Activision a jövőbeli terveiről egy konferencián. A hangsúly a költségvetés alakulásán volt, ám számunkra ebből csupán annyi a fontos, hogy 2006 márciusáig bezárólag bejelentettek folytatásokat a True Crime, Call of Duty, Spider-Man, Tony Hawk, Shrek és Quake játékokhoz! Ez azt jelenti, hogy addig ezeknek mindenképp meg is kell jelenniük, legalábbis a tervek szerint. Plusz infó, hogy szeptember 30-ig piacra kívánják dobni a Rome: Total War, DreamWork's Shark Tale, Call of Duty: United Offensive és X-Men Legends címet viselő játékaikat is. Az már nem igazán ránk tartozik, hogy természetesen az új generációs konzolok felé is fokozottan kacsintgatni kíváv a cég. Mellesleg a konferencia egy órás hanganyagát itt hallgathatjátok meg. Thanks Silviu G.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)