Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - így alakíthatjuk át a fegyvereket

|

Az Activision megosztott egy-két információt a készülő Modern Warfare egyik új lehetőségéről, a Gunsmithing rendszerről.

Hirdetés

Az idei év sem telhet el Call of Duty megjelenés nélkül, ráadásul ezúttal az Infinity Ward csapatán van a sor, akik úgy döntöttek hogy a sorozatot fellendítő Modern Warfare újragondolásával viszik előrébb a franchise-t. Korábban már láthattunk jeleneteket a játék multiplayer módjából, viszont a legújabb rövid teaserben nem a meccseken, hanem a fegyvereken van a hangsúly, ugyanis a teaser a Gunsmithing rendszert hivatott bemutatni.

Hirdetés

A lényege, hogy szabadon testreszabhatjuk majd az elsődleges és a másodlagos fegyvereinket is, viszont David Hodgson menedzser szerint priorizálnunk kell majd, hogy mit szeretnénk jobban:

"Öt alkatrészt válthatsz majd le minden fegyveren, egészen addig, amíg el nem fogynak a lehetséges slotok. Egy Assault Rifle-ön például kilenc fejleszthető elem van, ami azt jelenti, hogy bölcsen kell majd döntened, hogy ezek közül melyik a fontosabb."

Hodgson azt is elárulta, hogy a játék igazi, "bombasztikus leleplezése" augusztus 1-én esedékes a széria hivatalos Twitch csatornáján, azt pedig már korábbról is tudjuk, hogy a játék megjelenése október 25-én várható PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)