Hirdetés

Activision: "Megszívtuk a Spider-Man játékokkal"

|

A vezérigazgató szerint az utóbbi öt év Pókemberes játékai csapnivalóan pocsékra sikerültek

Hirdetés

Bobby Kotick az Activision első embere ismerte el nemrég, hogy a cége az utóbbi öt évben nagyon "megszívta" a Pókemberes játékokkal. Igaz a "sucked" kifejezésnek egy durvább, de talán ideillőbb fordítását is tudtam volna használni, de korán reggel most mindenkit megkímélek attól.

Ezt a vezérguru akkor nyilatkozta, mikor egy interjú keretében a Blizzard saját, a minőségért felelős részlege került szóba. "Pocsék játékok. Lepontozták őket, mert valóban pocsék játékok."-mondta.

"Távol akarjuk magunkat tartani a Spider-Man témától. Az másból sem áll, mint hálólövöldözésből. És ha ezt nem csinálod, akkor mégis mi más marad a Pókemberből?"-tette hozzá. A példaként felhozott játékok a Spider-Man: Web of Shadows, Spider-Man 3, Spider-Man: Friend or Foe, Spider-Man: Battle for New York, Ultimate Spider-Man és Spider-Man 2. Jézusom, igaza volt... Gondolom ezek fejlesztői is nagyon örültek a hírnek. És Ti?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)