Hirdetés

Több remastert is kaphatunk idén az Activisiontől

|

Láthatóan fellelkesült a kiadó a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy sikerén.

Hirdetés

Valószínűleg idén sem mozdul ki komfortzónájából az Activision-Blizzard, és teljesen új játékot nem mutat majd be, csak tovább bővíti sikeres franchise-ait.

Hirdetés

Egy pénzügyi dokumentumban a cég pontosan leírta, mit tervez 2018-ra. Nem nagy meglepetésre az év második felében jön majd a World of Warcraft: Battle for Azeroth kiegészítője és a 2018-as Call of Duty, de bővülni fog a Hearthstone, a Destiny 2, új eseményekkel jelentkezik az Overwatch, pályacsomagok jönnek a CoD: WWII-höz, két mobiljátékot jelentetnek meg, melyek egyike egy kaszinós játék lesz a Kingtől, és ami a legizgalmasabb, várhatóan nem egy, hanem több remaster is érkezik. 

Korábban hallottunk arról, hogy a Spyro franchise játékai fognak visszatérni, de lóg még a levegőben a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PC-s, Xbox One-os és switches változata, illetve a Modern Warfare Remastered mintájára újrakeverhetnék az első Black Ops-ot, ha már elvileg úgyis annak hangulatához akarnak visszatérni az idei játékkal. Meglátjuk.

Ti mit szeretnétek újrakeverve látni a kiadó felhozatalából?

Címkék: #activision
Platformok: PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)