Hirdetés

Ezért nem tudjuk már digitálisan beszerezni az Activision-féle Transformers játékokat

|

Jogi okokból nem elérhetőek már az óriásrobotos alkotások az online piactereken.

Hirdetés

Még tavaly év végén számoltunk be arról, hogy eltűnt Steamről, PSN-ről, illetve az Xbox Store-ról is öt darab Activision játék, és akkor csak találgatni lehetett az okokat, most viszont megérkezett a hivatalos válasz, ami egyszerűbb, mint hinnénk.

Hirdetés

A Transformers franchise jogait birtokló Hasbro az IGN.com-nak erősítette meg, hogy lejárt az Activisionnel kötött szerződés, így a digitális piacterekről is lekerült számos licenszelt cím, köztük például a Platinum Games alkotása, a Transformers Devastation is.

Emellett azt is megtudtuk, hogy a vállalatnak egyelőre nincsenek tervei PC-s vagy konzolos játékokat illetően, szóval nem tudni, mikor kapunk legközelebb Transformers videojátékot.

Ti hiányoljátok valamelyiket a nemrég eltűnt alkotások közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)