Hirdetés

A.D. 2021 - A Sega titokzatos új játéka?

|

Valamilyen nagy dobással készül számunkra a Sega, ugyanis fellőttek egy titokzatos teaser honlapot, amelyen egyetlen képet láthatunk és egy dátumot.

Hirdetés

A kiadók mindig szeretik felcsigázni a játékosokat és az újságírókat, ezúttal a Sega berkeiben készülődik egy olyan eleddig ismeretlen IP, amelyről hamarosan mindent megtudhatunk a Famitsu magazinnak köszönhetően.

A titokzatos teaser oldalon egyetlen koncepciórajzot láthatunk és rajta egy feliratot, amely annyit tesz, hogy november 22-én a Famitsu lerántja a leplet a jelenleg "A.D. 2021" munkacímen futó projektről. A Gamingeverything pletykája alapján a játékot nem más lesz, mint egy új 7th Dragon játék. Aki esetleg nem ismerné eme címet, annak 2009. március ötödikéig kell visszakeresnie a történelemben, ugyanis akkor jelent meg a Sega fejlesztésében a 7th Dragon szerepjáték, amely kizárólag Nintendo DS-en volt hajlandó megmozdulni. Szintén gyanús körülménynek számít, hogy ha közelebbről megnézzük a kiadott koncepciórajzot, akkor sárkányok ezreit láthatjuk a város feletti égen, a 7th Dragon történetében pedig pont az volt a lényeg, hogy meg kell ölni minden sárkányt vagy az emberi faj megszűnik létezni.

Vajon egy újabb 7th Dragon epizódot várhatunk vagy valamilyen teljesen más játékot? November 22-én kiderül...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)