Hirdetés

Adatbányászoknak hála modként érhető el a GTA V next-gen exkluzív újdonsága

|

Több meglepetést is lelőhetett a GTA Online legutóbbi frissítése.

Hirdetés

Hiába várják már kiéhezve a játékosok, a jövő sűrű ködébe burkolódzó Grand Theft Auto VI helyett egyelőre még a GTA V az ügyeletes sztár a Rockstar Gamesnél. Ez persze nem is csoda, hiszen az eredetileg 2013-ban megjelent játék a GTA Online révén úgy termeli a pénzt, mintha csak tegnap dobták volna piacra, amit kiválóan szemlélet, hogy ez lett a Twitch idei legnézettebb címe.

A GTA V menetelése nem mostanában fog megszakadni, márciusban ugyanis érkezik a játék második újrakiadása, ami ezúttal a next-gen konzolokat célozza feljavított grafikával és kisebb-nagyobb frissítésekkel. Lelkes adatbányászok most ezek közül fedeztek fel néhányat a GTA Online The Contract című frissítésének fájljaiban, az egyiket pedig még modként is elérhetővé tették.

Hirdetés

A next-gen exkluzív extrának szánt újdonság nem más, mint a Chameleon nevű festés, ami látószögtől függően változó, színpompás réteggel vonja be a járműveinket. A funkcióból készült modot a 5modsról lehet letölteni, de a kiadó Take-Two harcias ügyvédeit ismerve ezt nem szabad garantáltnak vennünk.

Ami pedig a többi felfedezett újdonságot illeti, a Moneypolice188 nevű adatbányász arra utaló jelekre bukkant, hogy a Rockstar a hanghatások terén is eszközöl majd egy sor változást a GTA V next-gen verziójában. Új hangokkal (pl. mozgás, köhögés, légzés) dobhatják fel pl. Franklin repertoárját, beleértve a küldetések teljesítésekor játszott témát is, de az sem kizárt, hogy változik a töltőképernyő zenéje és egyes fegyverek (pl. shotgun, lmg, sniper) újratöltési effektje is.

A  frissített hangokkal kapcsolatos infók teljes listája ebben a Twitter-threadben olvasható.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)