Hirdetés

Addig moddolták a Cyberpunk 2077-et, míg ágyba nem lehetett bújni Keanu Reeves karakterével

|

De nem csak vele vált elérhetővé a románc, a merészebbek akár Adam Smashert vagy bárki mást is ágyba vihetik.

Hirdetés

Egy Catmino néven futó modder föltöltött a Nexus Mods oldalára olyan fájlokat, amelyek segítségével bárki simán ki tudja cserélni a Cyberpunk 2077 különböző karaktermodelljeit. 

Nem kell négy diploma ahhoz, hogy az ember hamar rájöjjön, mire is fogják ezt a megoldást használni a játékosok: viharos gyorsasággal elkezdték kicserélni a Night City utcáin megtalálható "joytoy"-okat, vagyis a legősibb szakmát űző NPC-ket, akikkel főhősünk, V bármikor eltölthet egy pásztorórát. 

Hirdetés

Elég sokan pedig nem másra, mint Keanu Reeves karakterére, Johnny Silverhandre cserélték le a joytoyokat. Bár (és most némi apróbb spoiler következik) a játékban Johnnynak is van egy saját jelenete, ahol a testiség oltárán áldoz a rocksztár, itt az ő perspektívájából láthatjuk az eseményeket, a moddolt megoldásnak köszönhetően viszont mi magunk bújhatunk ágyba Johnnyval.

Kicsit fura lesz mindenesetre ez az együttlét, hiszen Johnny Silverhanden végig rajta maradnak a ruhái, a hangja pedig nem változik, szóval nem Keanu Reeves fog majd a fülünkbe búgni, hanem az adott joytoy.

Még egy dolgon érdemes egy pillanat erejéig elgondolkodni: a Cyberpunk 2077-ben NPC-ként felbukkan pár híresség, például Hideo Kojima vagy Alanah Pearce. A mod pedig gyakorlatilag bármely játékbéli karaktermodellre le tudja cserélni a joytoyok küllemét, szóval akár rájuk is. Ennek pedig valószínűleg nem örülnek tűlzottan az érintettek, hiszen ők nem valamiféle felnőttfilmes feldolgozáshoz adták a vonásaikat. 
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)