Hirdetés

ADDODA. - Okostelefon vezeti célba az adományokat

|

A djuice az öt legnagyobb magyarországi segélyszervezettel karöltve egy újszerű mobilalkalmazást indít útjára, amely az adományozni vágyó fiatalok dolgát könnyíti, és a rászoruló emberek életét szépítheti meg. Az új androidos applikáció segít megtalálni a közeli adománygyűjtő-pontokat, és megmutatja, hogy mikor, milyen adományt vesz át az adott segélyszervezet. Az alkalmazás, kérésre a gyűjtőponthoz vezető útvonal megtervezését is elvégzi.

Hirdetés

A djuice a fiatalok mobilmárkájaként a legnagyobb hazai segélyszervezetek közreműködésével egy új androidos mobilalkalmazás indít útjára, amely révén a felhasználók minden eddiginél egyszerűbben járulhatnak hozzá a rászoruló emberek megsegítéséhez. A találóanADDODA." névre keresztelt androidos applikáció a felajánlott adomány ismeretében, helymeghatározás segítségével mutatja meg, hogy hol található a legközelebbi adomány átvevő pont, amely fogadja, és biztos célba juttatja a nemes felajánlást. Sőt, a megfelelő átvevőpont kiválasztását követően az alkalmazás megtervezi a pontos útvonalat egészen a célállomásig.

Az új okostelefon alkalmazás nem csupán a karácsonyi ünnepre koncentrál: A rendszeresen frissülő „Aktuális gyűjtőprogramok" menüben időszakos, kiemelt gyűjtőakciók kapnak helyet. A funkció segítségével bármilyen természeti katasztrófa esetén a segélyszervezetek azonnali információi alapján tájékozódhatnak a fiatalok, hogy hol, milyen adományokkal segíthetnek pontosan. Decemberben a „Mikulásgyár" és a „Cipős doboznyi ajándék" gyűjtések kapnak kiemelt figyelmet, amelyek elsősorban megunt vagy nem használt játékokat és ruhákat várnak a rászoruló gyermekek számára. Ilyen adományok gyakran érkezhetnek a djuice célcsoportjának számító 26 év alatti fiataloktól, hiszen ebben az életszakaszban már nehezebben találják el a rokonok, hogy mire vágyik pontosan az önálló élet irányába forduló fiatal. Ezeket az ajándékokat a szekrény mélyére is süllyeszthetik, de okosabb döntés eljuttatni egy olyan családhoz, ahol akár ez az ajándék jelentheti az ünnepi időszak fénypontját.

Kattints a képre az alkalmazásért!

„Szerveztünk már adománygyűjtést az előfizetőink között és igen nagy nyitottságot tapasztaltunk részükről segítségnyújtás terén. Rendkívül empatikus korosztályról van szó. Ugyanakkor meglátásunk szerint sokszor nincs tudomásuk a fiataloknak arról, hogy kiknek, hogyan, hol és mikor segíthetnek, legyen szó akár egy ünnep kapcsán történő segítésről, vagy akár egy természeti csapás utáni szükséghelyzetről. Ha a fiatalok nyitottak, az országos segélyszervezetek léteznek és működnek, akkor nekünk fel kell vállalnunk a szerepet rendszer működésének támogatásában, és az adományozási kultúra erősítésében." - foglalta össze az alkalmazás alapgondolatát Egyed Gábor a djuice részéről.

A fiatalokhoz, de nem csak a fiataloknak: az „ADDODA." alkalmazás kortól függetlenül bárki számára díjmentesen elérhető az Android Marketen. Az átvevőhely adatbázis kiépítésében és a gyűjtőprogramok jövőbeni frissítésében a djuice partnere a Vöröskereszt, a Baptista Szeretetszolgálat, a Máltai Szeretetszolgálat, Katolikus Karitász, a Pest Megyei Kutató- Mentő Szolgálat és a Bohócok a láthatáron, amely szervezetek a tartós élelmiszerektől a ruházati és elektronikai eszközökön keresztül a könyvekig minden adományt örömmel fogadnak. Az alkalmazás a december 7-i Android Workshopon debütál a nagyközönség számára. Az alkalmazás letöltése és használata adatforgalmi díjjal járhat.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)