Hirdetés

Újabb játékból került ki a Denuvo

|

Egészen eddig ott volt a Denuvo védelmi rendszere az Adr1ft hivatalos változataiban, másfél évvel a megjelenés után viszont ejtették a szoftvert a készítők.

Hirdetés

A Denuvo manapság már közel sem tudja ellátni olyan sokáig a feladatát, mint azokban az időkben, mikor a rendszert sokan a PC-s kalózkodás végeként látták. Ennek ellenére nem minden stúdió távolítja el a rendszert rögtön a feltörésekor, az Adr1ft alkotói például egészen mostanáig vártak fele.

Hirdetés

Ugyan az űrben játszódó kaland esetében hónapokkal a 2016. márciusi megjelenés után is tartott még a védelem, már egy ideje megtalálható volt a neten az Adr1ft crackelt változata. Ennek ellenére a Three One Zero és az 505 Games csak most döntött úgy, hogy megválnak a Denuvótól. 

Más kérdés, hogy - amint azt RG tesztjéből is megtudhatjátok - a virtuális valóság nélkül erősen limitált az élmény, amit az Adr1ft nyújtani tud, így nem valószínű, hogy elsősorban a védelmi szoftver beépítése tartotta eddig távol a potenciális vásárlókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)