Hirdetés

Adriana Chechik hátsérülése drámaibb volt, mint hittük, már a Twitchen mesélte el a részleteket

|

A streamer a TwitchConon ugrott egy nagyot a szivacsok közé, ahol több más résztvevőhöz hasonlóan sérüléseket szenvedett.

Hirdetés

A felnőttfilmes karrierjét streamelésre cserélő Adriana Chechik fájdalmas balesetet szenvedett a TwitchConon, ahol egy biztonságosnak hitt, de szerencsétlenül végződő ugrás során komoly sérüléseket szerzett. Több műtétre is szüksége volt, melyek közül az egyik 5 órán keresztül tartott. Ezért is volt annyira meglepő, hogy a napokban már visszatért a streameléshez.

Adriana élő adásban mutatta meg a hátán húzódó sebhelyet, ami tekintettel a fentiekre, sokkal jobban néz ki, mint várható lett volna. Ez viszont talán az egyetlen kellemes fejleménye a vele történteknek.

Hirdetés

A streamer elmesélte, hogy a farokcsontja ripityára tört a földre érkezést követően és több csigolyája is összecsúszott, aminek eredményeképp maradandó idegsérülést szenvedett. Október 13-án még a gyógyszerei mellett is leírhatatlan fájdalmat érzett, amikor megpróbált felülni.

Időközben már sikerült talpra állnia, és dolgozik, ahogy azt a lenti videóban is láthatjátok:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A kórházban töltött idejének legdrámaibb  pillanata az volt, amikor kiderült, hogy a baleset ideje alatt terhes volt. A magzatot el kellett vetetnie a műtétek miatt, és bár a trauma nem tűnt el nyom nélkül, azt hozzátette, hogy egyébként sem tervezett gyereket vállalni.

A balesettel kapcsolatban egyébként sem a Twitch stábja, sem a TwitchCon rendezéséért felelős Kairos Media nem nyilatkozott a hír írásának pillanatában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)