Hirdetés

Adventi Játéközön - az ördög viszi el

|

Az Adventi játéközön utolsó napjára a Diablo III maradt, de a tegnapi akciókat is igénybe vehetitek. Nem tudunk jobb napot egy utolsó nagy bevásárlásra.

Hirdetés

Ma lezárul a december ötödike óta tartó GameStar Adventi Játéközön, a mai, utolsó napon a Blizzard sikerjátékát, a Diablo III-at vehetitek meg akciósan.

Tegnap bőven volt miből válogatni: a PC-sek a Battlefield 4-et, az Xbox 360-asak a Battlefield 4-et és az Angry Birds: Star Warst, a PlayStation 3-asak pedig a Battlefield 4-et és az Angry Birds Trilogyt vehették meg maguknak. Illetve vehetik, mert az Adventi Játéközön tegnapi ajánlata még ma éjfélig él, úgyhogy ezekről még nem maradtatok le. Miután a WoW és a StarCraft II egyaránt része volt az akciónak, a Diablo III sem maradhatott ki, melynek konzolos változatait most az alap árnál lényegesen olcsóbban vehetitek meg, ahogy ez a játéközön keretében lenni szokott.
 

Jövőre is készülünk akciókkal, addig meg siessetek vásárolni, nehogy kifussatok az időből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)