Hirdetés

Adventi játéközön - Black Ops II a hétvégére

|

Call of Duty rajongók, egyesüljetek! Vagy legalábbis pótoljátok a Black Ops II-t, ha már adventi akciónkban ezt is megkaphatjátok.

Hirdetés

A szombat a pihenés, és a relaxálás napja. Soha jobb alkalom a bevásárlásra. Példának okáért még mindig beszerezhettek PlayIT relikviákat, ha lemaradtatok az eseményről, vagy csak kell egy extra bögre, mert a StarCraft II-es nem elég.

Persze játszani is kell valamivel, itt van mindjárt a Call of Duty: Black Ops II, amit minden platformra megvásárolhattok, elképesztő kedvezménnyel. Izgalmas sztori, és több száz órás lövöldözést garantáló multiplayer. Talán kihúzzátok vele karácsonyig.

Talán az FPS nem a ti műfajotok? Sebaj, nézzetek vissza minden nap az Adventi Játéközön oldalra. Előbb-utóbb mindenki kedvence sorra kerül majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)