Hirdetés

Adventi Játéközön - Call of Duty: Ghosts és a karácsony szelleme

|

A borongós kedd reggelt akciós szellemekkel igyekszik egy kicsit boldogabbá tenni az Adventi Játéközön. Kattintás után a csoda.

Hirdetés

Az Adventi Játéközön az ünnepi szezonban minden nap egy új játékot tesz akcióssá számotokra, hogy a digitális karácsonyfa alatt gyűlhessenek a .exék.

A mai nap - nem feltétlenül - emberi jóság szellemében, hanem a Call of Duty: Ghosts szellemeinek jegyében telik. Ha még nem ruháztatok be a 2013-as év egyik legjobban fogyó játékára, akkor itt a lehetőség.

A Call of Duty: Ghosts csak a kezdet, még rengeteg játék érkezik, úgyhogy érdemes lesz vissza-visszanézni az Adventi Játéközön oldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)