Hirdetés

Adventi Játéközön - FIFA 14 leárazás szombatra

|

Minden nap egy játék olcsóbban - kell ennél jobb adventi móka? Természetesen hétvégén sem maradtok új ajánlatok nélkül, ma a FIFA 14 érkezett el ünnepi köntösben.

Hirdetés

A Meex Games féle Adventi Játéközön minden nap új akciókkal vár titeket, és külön öröm, hogy egy akció még a következő napon is igénybe vehető, tehát ma még a tegnapi SimCity leárazás is él.

Ma pedig a FIFA rajongók örülhetnek (EndreMan különösen), hiszen a FIFA 14 PC-s és konzolos változata is olcsóbban szerezhető be, mint bármikor és bárhol máskor.

Holnap is érdemes visszanézni, mert új akciók várnak, kattintsatok ide!

Platformok: Android iOS Nintendo 3DS Nintendo Wii PC PlayStation 2 PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita Sony PSP Xbox 360 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)