Hirdetés

Adventi játéközön - hétfői száguldozás Need for Speed: Rivals módra

|

Ma az autóversenyzés kedvelői zsebelhetnek be egy vissza nem térő ajánlatot: a Need for Speed: Rivals már 6499 forintért a tiétek lehet az Adventi játéközön keretében.

Hirdetés

Továbbra is tart az Adventi játéközön, a héten még jónéhány ajánlat vár arra, hogy igénybe vegyétek és megjutalmazzátok magatokat egy kiváló címmel, a szokottnál lényegesen olcsóbban.

A hétvégén a Call of Duty: Black Ops II-t vehettétek meg kedvezményesen, de ha nem éltetek az ajánlattal, már késő lenne a pénztárca után kapkodni. Letelt a 48 óra, de egy hasonlóan kiváló ajánlatot hoztunk nektek mára is. Mai akciónk főszereplője a mindössze pár hete megjelent Need for Speed: Rivals, amivel az autóversenyek és a vezetés kedvelői tölthetnek el kellemes órákat akár az ünnepi felkészülés szüneteiben, akár a karácsonyi vacsora után.

Az Adventi játéközön december 20-ig tart, minden akciót megtaláltok a dedikált aloldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)