Hirdetés

Adventi Játéközön - olcsó SimCity jut mára

|

Tegnap Battlefield 4 akcióval vette kezdetét az adventi akciódömping, ma pedig a SimCity került a virtuális kalendáriumba igen jutányos áron. Érdemes kattintani a folytatásért.

Hirdetés

Ahogy tavaly, úgy idén is olcsó játékokkal ünnepeljük a decembert, a Meex Games féle Adventi Játéközön minden nap új akciókkal kényezteti a nagyérdeműt.

Tegnap nyílt ki a virtuális kalendárium első kis ablaka, amelyben Battlefield 4 akció várta barátait. Szerencsére nem maradtatok le semmiről, mert minden akció másnap is elérhető még, így ma már két olcsó játékot is beszerezhettek.

Ma a SimCity rajongók örülhetnek, mert a SimCity: Cities of Tomorrow PC-s kiegészítő csak 3990 forint, míg az alapjáték és a DLC együtt csak 8999 forintért szerezhető be. További részletekért és persze a vásárlásért kattintsatok ide.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)