Hirdetés

Adventi naptár játékosoknak!

|

A tyúktalanítást ipari szinten űző Phenomedia anyák napja után fél évvel újra kellemes meglepetést készített elő.

Hirdetés

A Moorhuhn játékok miatt vállveregetést, netán tomporon billentést (Döntsétek el Ti!) érdemlő Phenomedia anyák napja alkalmából már meglepett minket Höllenjob (Pokoli Meló) című ingyenes casual szösszenetével. Karácsony ünnepéhez közeledvén viszont valami mást gondoltak ki. Készítettek egy adventi naptárt, aminek első napja kevesebb, mint 9 óra múlva veszi kezdetét.

mhwanted08.jpg


Ennek lényege, hogy minden nap más meglepetéssel szolgálnak. Vagy egy ingyen letölthető játékkal (Értelemszerűen leginkább a Phenomedia saját portfoliójából származó és egyéb casual címekre számíthatunk.), vagy egy nyereményjátékkal találjuk majd szembe magunkat, ha ellátogatunk a Phenomedia oldalára. Arra mindenképpen figyeljetek, hogy az ajándék mindig csak az adott napon érvényes. Másnap már nem lehet letölteni. Ha viszont letöltötted, onnantól ingyen és bérmentve, mindenféle időkorlát nélkül használhatod.

moorhuhn-kart-2_screen2.jpg


Szabad fújjogni, hogy csak casual játékokkal és nem a legfrissebb AAA kategóriás címekkel szolgálnak, de véleményem szerint ez egy meglehetősen kedves gesztus, ami követendő példa lehetne mások számára is.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)