Hirdetés

Afro Samurai 2 - ennek is bocsánatkérés lett a vége

|

Az Afro Samurai 2 is jó esélyekkel pályázhat az év legrosszabb játékának járó címre. A kiadó eltávolította mindenhonnan, és bocsánatot kért amiatt, hogy ilyen formában adta ki.

Hirdetés

Sokan talán nem is hallottatok arról, hogy megjelent az Afro Samurai 2, ami tekintve, hogy a legmagasabb pontszám, amit kapott, 35 a 100-ból, talán nem is baj.

A jelenleg a Metacriticen 21 ponton álló Afro Samurai 2: Revenge of Kuma Volume One rettenetesen gagyin jelent meg. Rossz volt a megvalósítás, hemzsegett a technológiai hibáktól, és a játékosok ugyanannyira csalódottak voltak, mint a kritikusok. Hosszas mérlegelés után a Versus Evil úgy döntött, eltávolítja a Steamről, PlayStation Networkről és az Xbox Store-ból, és amellett, hogy nem készítteti el a 2. és 3. részt, mindenkinek visszaszolgáltatja a pénzét, platformtól függetlenül. Ez a legjobb, amit tehetett azután, hogy így engedte szabadjára. Ha nagyon kíváncsiak vagytok rá, alább láthattok egy 1 óra 40 perces, teljes végigjátszást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)