Hirdetés

Afro Samurai - Bevezető képsorok

|

Perzsia hercege mellett az afro szamuráj is úgy néz már ki, mintha egyenesen a képregény lapjairól lépett volna elő.

Hirdetés

A cel-shaded technológia lassan levedli gyermekbetegségeit, s egyre elterjedtebbé válik. Még az ellenzőinek is el kell ismerniük, hogy egyre szebb és látványosabb dolgokat lehet ezzel alkotni. Akik viszont pártolják, és nincsenek az alkalmazása ellen, úgy érezhetik, mintha kedvenc képregényeik elevenednének meg szemük előtt. Az X360-ra és PS3-ra is érkező Afro Samurai pont ilyen. Mint minden animé, ez is egy mangasorozat alapjaira építkezett, s Japánon kívül is szép sikereket mondhatott magáénak. Érdekességként megemlítendő, hogy olyan színészek kölcsönözték hangjukat a szereplőknek, mint Samuel L. Jackson, Ron Perlman, vagy épp a gyönyörű Kelly Hu. Az eredeti hip hop zenét pedig RZA, a Wu-Tang Clan tagja szerezte.



Népszerűségét mi sem jelzi jobban, mint hogy a Namco Bandai Games véres, kaszabolós akciójátékot formál belőle, aminek tervezett megjelenése 2009. január 27-ére várható. Talán kissé idejekorán, de megérkezett a játék intrója, ami nem egészen olyan, mint amit vártam volna, de ez legyen az én problémám.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)