Hirdetés

Afro Samurai - Samuel L. Jackson beájulna

|

Játékváltozat készül az Afro Samurai népszerű animációs tévésorozat alapján, Samuel L. Jackson közreműködésével.

Hirdetés

Lassan három év is eltelt azóta, hogy a Namco először szót ejtett a Japánban oly népszerű animációs sorozat, az Afro Samurai next-gen konzolos játékváltozatáról, az első kézzelfogható információk mégis csak most láttak napvilágot. Az adaptáció története hűen követi az eredeti sztorit, s az összes fontosabb karakter is feltűnik, a címszereplő szinkronhangja pedig a nagy Samuel L. Jackson lesz. Az egyszerű ütöm-vágom játékmenetet a lenyűgöző, akrobatikus mozdulatok, a gyönyörű animációk, és a stílusos grafika dobja majd fel, a muzsikáért pedig RZA (Wu-Tang Clan) és Chuy Gomez (DJ, helyi hip-hop híresség) felel. Aki ismeri a sorozatot, vagy egyszerűen csak vevő az igényes mangára, mindenképpen tekintse meg a bemutatkozó videót is!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)