Hirdetés

Age of Conan: A Második Eljövetel

|

Nagyon nagyon igéretes volt megjelenésekor, de mélyrepülésbe kezdett befejezettlensége miatt. Egy év telt el... és azóta játék hihetetlen sokat fejlődött...

Hirdetés

Szkeptikusok bátran mondhatják: ki sem kellett volna adni ezidáig, mert mostanában készült el igazán - és azoknak, akik ezt mondják, valahol igazuk is van. Ezt gondolhatta a Funcom is, hiszen a játék továbbfejlesztésének, illetve jobbátételének egy éves évfordulóján speciális akciót hírdetett.

Ahhoz, hogy bebizonyítsák, a játék most már valóban megéri a pénzét, és valóban sokat fejlődött az elmúlt évben minden egykori Age of Conan játékos ingyen beléphet a játékba és játszhat vele 14 napig. Mindehhez egy új weboldal is tartozik - ebből/erről mindenki megtudhatja, hogyan fejlődött tovább a játék megjelenése óta. A Funcom egyszerűen csak úgy nevezi ezt az akcióját: az Age of Conan Második Eljövetele. Szerintünk két hét próbát mindenesetre mindenkinek megér a dolog - irány Hybória!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)