Hirdetés

Age of Conan DX10 támogatással és új helyszínekkel

|

A következő kisportolt frissítésben érkezik a régóta ígérgetett DirectX 10 támogatás az Age of Conan világába.

Hirdetés

Az újonnan kinevezett játékigazgató, becses nevén szólítva Craig Morrison, szállítmányozta az örömteli híreket rajongóinak novemberre lefirkált levelében. A Funcom kötelékében munkálkodó úriember kiemelkedően fontosnak nevezte a hamarosan elérhető frissítést, azonban pontos megjelenési dátummal nem szolgált. A DirectX 10 támogatás bevezetése túlmutat az egyszerű marketingfogásokon, ténylegesen szebb grafikai környezetben zúzhatnak majd a felhasználók. Jelen pillanatban folynak a tesztelések, lehetőségük szerint megpróbálják megfelelően összehozni a grafikai megjelenítés-teljesítmény párosát. A DX10 mellett természetesen további újdonságokra is számíthatnak a felhasználók, a frissítésben bemutatkozik két, kifejezetten halálra tápolt karakterek számára elérhető helyszín (Slaughter House Cellar és Xibaluku), valamint szépen lassan megkezdik feltölteni tartalmakkal alkotásukat, melyeknek főként a maximum szintre felért játékosok örülhetnek majd.

És Ti örültök, hogy a magas szinten található játékosok örülhetnek? A fórumban Conan várja véleményeteket és a tippeket, mikorra várható a frissítés megjelenése.

conandx10.jpg
 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)