Hirdetés

Age of Conan: Gangs of Tarantia

|

Az Age of Conan milliós eladásokkal és mégis csalódással indult. Mostanra azonban jobb, mint valaha, érdemes újra elkezdeni/meglátogatni.

Hirdetés

A megjelenés óta eltelt időben sokat zuhant a játék látogatottsága, azonban néhány hónapja megfordult ez a trend, és most már egészséges mértékben nő a játékosok száma ismét - az elsietett piacradobást sikerült "behozni", most már az Age of Conan valóban az a fantasztikus MMO, amelynek tervezték. S most itt a Gangs of Tarantia, amely egy ingyenes kiegészítő.

Legfőbb újdonsága a Tarantia Commons nevű kerület, amely egy vadiúj playfield, vadiúj történeti szállal, új ellenségekkel, és persze rengeteg új loottal. Emellett a játékban elég sokminden megváltozott - a tárgyak és statisztikai adataik drasztikusan változtak, így a tárgyak/felszerelések jobban befolyásolják karaktered tulajdonságait ezután. Emiatt egy-egy jobb felszerelési tárgy értékesebb lesz, és jobban megéri majd fegyverekért és páncélokért hajtani egy-egy küldetéssel. Bátran kijelenthetjük, hogy ezzel a kiegészítővel új Age of Conan születik.

A kiegészítő ezen kívül válozásokat hoz a guild városok életébe - sokkal több őr és kereskedő sétál az utcákon, nagyobb lesz az élet. Ezentúl lehetséges lesz PvP tapasztalatot szerezni PvP minijátékokkal, illetve lehet hobbi-peteket vásárolni (kigyókat, kutyákat, macskákat). Aki ennél többet akar az új kiegről megtudni, az kattanjon az Age of Conan közösségi oldalára.

 



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)