Hirdetés

Age of Conan - Jövő héten jönnek az újítások

|

Gyu percekkel ezelőtt kikerült tesztje után friss információkra leltünk az internetes iszap mélyén.

Hirdetés

Nem rég került fel oldalunkra Gyu Age of Conan kiveséző tesztje, melyet a Funcom volt oly kedves és pár új érdekes információval fejelt meg.

 

ageofconan12a.jpg

Az északi földön székelő csapat ma bejelentette, hogy pár héttel ezelőtt debütált MMORPG-jük már több mint 1 millió eladott példánynál jár, így a World of Warcraft debütálása óta ez a játék tudhatja magáénak a legsikeresebb nyitányt. A játék termékmenedzsere, Erling Ellingsen elárulta, hogy nagyon örülnek a számadatoknak, de egyelőre az a legfontosabb feladatuk, hogy megtartsák a kalandra vágyókat. Terveik szerint jövő héten új játékmenetbeli újításokat, néhány új helyszínt és egy módosított PvP rendszert lőnek fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)