Hirdetés

Age of Conan kiegészítő készül

|

A kalandjátékairól is ismert Funcom új MMORPG-jének kirobbanó sikere máris kikövezte az utat az első expanzió számára.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy valószinűleg a legkevésbé befejezett állapotban megjelent MMO-ként vonul be a történelembe, az Age of Conan: Hyborian Adventures remek rajtot vett, s a lendület kitartott az első millióig, ami idővel tovább bővülhet, és vélhetően fog is. A szerkesztőség több tagja által is kedvelt MMORPG a méltán népszerű fantasy hős, Conan komor és véres világába invitálja azokat, akik némi felesleges pénzmaggal és rengeteg felesleges szabadidővel rendelkeznek.
Mint az elején is kitértem rá, megjelenésekor korántsem volt olyan állapotban (még most sincs), hogy azt egy befejezett, s a tökéletességig polírozott játéknak lehessen nevezni. A hibák kigyomlálása folyamatosan zajlik, mint az Erling Ellingsen termékmenedzserrel folytatott interjúból is kiderül. Igaz, legkorábban jövő év tavaszára várhatjuk, de már készül az első kiegészítő, amiről részleteket csak később árulnak el.

A bejelentés miatt ünneplő rajongók

conan.jpg


Kitért arra is, hogy még idén (ideje már) beépítésre kerül a DirectX 10-es támogatás is, ám azt már most leszögezte, hogy forradalomra ne, csupán szebb látványra számítsunk. Szebb árnyékok, valósághűbb füst és köd, no meg élesebb textúrák, nagyjából ennyi.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)