Hirdetés

Új tartalmakkal bővült az Age of Conan

|

A 2008. óta működő MMORPG még mindig kapja a friss tartalmakat; az Onslaught csomag végtelen hordákat szabadított a kalandozókra.

Hirdetés

A Conan-sztorikra épülő MMO egyike volt azoknak, melyek a World of Warcraft sikerén felbuzdulva próbálták letarolni a piacot. Ez nem jött össze, de mióta ingyenessé vált, azóta egészen szépen zakatol. Az Onslaught csomag egy új játékmódot hozott, amiben ellenfelek végeláthatatlan hordáival kell szembenéznünk.

Hirdetés

A játékosok Kuthchemes templomában fognak harcolni a hullámokban érkező ellenfelekkel. Időnként különleges események, power upok és egyéb apróságok fogják megtörni a kaszabolást, de a lényeg, hogy kiálljuk az ellenfelek szakadatlan ostromát.

Aki helytáll, az jutalmul kaphat az új tárgyakból, melyek szintén az Onslaught csomaggal érkeztek. Ha kimaradt mostanában az Age of Conan, akkor most érdemes lehet visszatérni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)